Йога у маленькому місті: Огляд спортзалів і студій Ужгорода

22.09.2018 21:56 СПОРТ

Сьогодні йога вже не новомодний тренд і не спосіб покращити фігуру. Йогу вибирають, якщо хочуть оновити власні сили, пізнати себе і відчути власну гармонію.

Напрямків йоги існує з десяток, і кожен із цих видів впливає на самопочуття геть по-різному. Тому дуже важливо вже на початку вибрати «свій» вид йоги і «свого» тренера-вчителя. Наразі в Ужгороді проводять йогу в спеціальних студіях, спортзалі, а також індивідуально, вдома.

Серед усіх спортзалів в місті Ужгороді заняття з йоги пропонують:

Фітнес-центр FitLife (вул. Легоцького, 19А, ТЦ «Tokyo»). Вартість одноразового заняття тут обійдеться у 70 грн.

Оздоровчий комплекс «Карпати» (вул. Льва Толстого, 29Б). Ціна групового заняття з йоги — 65 грн. Персональне — до 250 грн.

Фітнес-центр «Viper Gym» (вул. Капушанська, 175а; вул. Павлова, 2а). Тут за одне заняття доведеться заплатити в середньому 65 гривень.

Отже, тим, хто бажає спробувати на собі дію йоги, потрібно зосередити свою увагу на пропозиціях описаних спортивних комплексів, адже у всіх інших міських спортзалах йоги у переліку занять нема.

А на тих, для кого йога не лише асани, а духовний шлях, ужгородські йогині чекають у спеціальних просторах. Однією з таких є студія «Вертикаль» (вул. Корятовича, 2), де проводяться заняття варджа-йоги, а також жіночі практики.

Тонкощам гімалайської йоги вчать у «Просторі відкритого серця» (Гвардійська, 48). Потрібно мати на увазі, що заняття тут проводяться здебільшого у ранішній час. Якщо вам більше підходить вечірній час, це не проблема, адже в місті є ще багато інструкторів, які проводять йогу саме після 19.00. Одні з таких — студії на вулицях Боженка чи Волошина. Там викладачами є Діана Семак і Вікторія   Оберемок. Позаяк сайтів такі студії не мають, необхідно особисто домовлятися з тренерами.

Отже, в Ужгороді з’яв­ляється дедалі більше місць, де вчать легкості тіла й розуму. В наш стрімкий, зайнятий і стресовий час, йога — це прекрасна можливість видихати негатив і вдихати радість існування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат