Виконком: автобуси, літні тераси та обмежувачі руху

20.05.2023 13:40 РАТУША

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені тимчасові споруди. Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради 17 травня. Демонтують стовпчики, що розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, а саме:

– обмежувачі руху (стовпчики) на вул. Олександра Фединця, 5;

– паркувальні бар’єри на вул. Льва Толстого, 31;

– паркувальні бар’єри на Київській набережній, 2Б (поруч з рестораном La Famiglia);

– металеві гаражі на вул. Франтішека Тіхого,13 – 3 одиниці.

Ще на рік на виконкомі продовжили договір про організацію перевезень пасажирів міським автобусним маршрутом №156 «вул. Вʼячеслава Чорновола – міський цвинтар «Барвінок» – з приводу цього звернулося керівництво комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт», щоб задовольнити потреби населення у перевезеннях.

Також погодили місця встановлення меморіальних дошок – греко-католицькому священнику, педагогу, письменнику та культурному діячу Олександру Духновичу на фасаді будинку на вул. О. Духновича, 8 та видатному хірургу Олександру Фединцю на фасаді будинку на вул. О. Фединця, 9.

Ці питання виконком міської ради розглянув на основі заяв та поданих відповідних документів голови Закарпатського осередку Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України Михайла Беленя.

На основі звернень фізичних та юридичних осіб погодили на засіданні і паспорти відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності на базі стаціонарних ресторанних закладів на 1 рік:

– кав’ярні на пл. Корятовича, 11 на 4 посадкові місця;

– кав’ярні на вул. Августина Волошина, 22 на 24 посадкові місця;

– кав’ярні на вул. Корзо, 13 на 14 посадкових місць;

– кав’ярні на пл. Олександра Пушкіна, 3 на 64 посадкові місця;

– кав’ярні на вул. Юрія Гойди, 10 «а» на 20 посадкових місць;

– кав’ярні на вул. Тиводара Легоцького, 52 на 8 посадкових місць.

Також припинили дію паспортів відкритих літніх майданчиків кав’ярням: на проспекті Свободи, 31 на 8 посадкових місць, на вул. Петра Лінтура, 15/14 на 26 посадкових місць.

Підтримали й рішення про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд, що знаходяться на землях територіальної громади Ужгорода та розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, а саме:

– обмежувачі руху (стовпчики) на вул. Олександра Фединця, 5;

– паркувальні бар’єри на вул. Льва Толстого, 31;

– паркувальні бар’єри на Київській набережній, 2Б (поруч з рестораном La Famiglia);

– металеві гаражі на вул. Франтішека Тіхого,13 – 3 одиниці.

Демонтувати споруди мають добровільно виконанню протягом 10 календарних днів із дати оприлюднення рішення, у разі невиконання департамент міської інфраструктури має провести демонтаж силами комунальних служб міста відповідно   до чинного законодавства.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат