В Ужгороді презентували нову книгу першого військового капелана

20.05.2023 13:39 РАТУША

11 травня в ILKO GALLERY в Ужгороді з ініціативи Української академії лідерства відбулася презентація книги «Семенові зорі» Андрія Зелінського, першого військового капелана при штабі АТО (2014 р.), співзасновника Української академії лідерства, викладача УКУ, політолога, публіциста.

На захід, який модерував Дмитро Тужанський, директор Інституту центральноєвропейської стратегії, прийшло чимало ужгородців, серед яких і представники влади, депутати різних рівнів, науковці, митці, духівники. Автор говорив про два важливі процеси у житті зрілої людини: становлення особистості та служіння суспільству, а ще про усвідомлену свободу, виявлену в дії. Його книга про любов, кохання і смерть. А ще про війну, в умовах якої зараз живемо, роблячи власні усвідомлені чи неусвідомлені вибори, кожен з яких має свою ціну.

Присутній на презентації секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян розповів, що виступ капелана справив на нього сильне враження, а з вересня в Ужгороді може запрацювати осередок Української академії лідерства. Через обставини війни нема змоги набирати групи у Харкові, Миколаєві та Маріуполі, як це було раніше, проте лідери Академії сподіваються на підтримку на місцевому рівні.

Долучитися до кампусу Академії для закарпатської молоді може бути цікаво й корисно, адже ця унікальна програма в Україні дає можливість молодим людям після школи добре зрозуміти себе перед тим, як іти в університет. Фактично це те, що у світі називають gap year, тобто вільний рік, впродовж якого молода людина може визначитися з вибором майбутнього фаху.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат