В Ужгороді триває збір підписів до петиції про розробку та реалізацію програми облаштування пандусів

01.03.2020 13:21 РАТУША

Автор петиції, Олександра Несух, пише: «Соціальний розвиток м. Ужгорода в контексті розвитку всієї країни повинен бути спрямований на доведення певних місцевих соціальних стандартів до міжнародного (європейського) рівня, забезпечення нового рівня якості життя малобільних груп населення, передусім через створення безперешкодного життєвого середовища для осіб із обмеженими фізичними можливостями». Автор ратує також за облаштування пішохідних переходів із пониженими спусками при проектуванні та ремонті доріг загального користування.

Петиція буде актуальна до 16 березня. До слова, петиція, яка зібрала необхідну кількість голосів і зараз перебуває на розгляді в мерії, — «Встановлення спеціальних станцій для прибирання за собаками» — отримала підтримку депутатів. Станції прибирання за собаками мають встановити в Ужгороді до 1 червня. «Зараз триває процедура укладання договору на виконання робіт», — пише в групі «Ужгород» у мережі Facebook журналіст Віталій Глагола.

Розробка та реалізація програми облаштування пандусів у громадських закладах міста, облаштування пішохідних переходів пониженими бордюрами при проектуванні та ремонті доріг загального користування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат