Скейт-парк, соціальна майстерня та дитячий майданчик...

01.12.2019 20:19 РАТУША

Визначено переможців бюджету громадської ініціативи в Ужгороді.

Засідання експертної комісії з впровадження бюджету громадської ініціативи відбулося 28 листопада у міськраді — оголосили остаточні результати й визначили проекти-переможці, реалізація яких запланована на 2020 рік. Голосування, яке тривало два тижні в електронному та паперовому форматах, закінчилося 17 листопада. До голосування було допущено 9 проектів, що на один більше порівняно з минулим роком.

Тож, за підсумками роботи експертної комісії визначили три проекти-переможці:

1. Ремонт спортивного майданчика на території Боздоського парку під скейт-майданчик. Проект передбачає створення скейт-майданчика на території існуючого спортивного майданчика в Боздоському парку, який наразі не функціонує. Вартість проекту — близько 1,5 мільйона гривень.

2. Соціальна майстерня. Проект передбачає створення та обладнання простору, який би допоміг дітям із соціально незахищених верств населення стати кращими, чогось навчитися і отримати добру підготовку до дорослого життя, адже вони цього найбільше потребують. Вартість — близько 320 тисяч гривень.

3. Облаштування дитячого майданчика на вул. 8 Березня, 30. Проект має на меті створення комфортного і безпечного простору для дітей та молоді.

Бюджет участі — сучасний інструмент прямої електронної демократії, який розвиває культуру самоврядування, участь населення у розвитку міста, ефективності використання ресурсів міського бюджету. Це частина коштів міського бюджету щодо якої мешканці міста самостійно обирають, на що їх витрачати, шляхом голосування, — інформує управління економічного розвитку міста.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат