«Громадський проект»: Переглянуто результати

28.07.2018 16:05 РАТУША

Оскільки щодо цьогорічного голосування в Ужгороді за проекти Бюджету громадської ініціативи надходили скарги та були виявлені порушення голосування через електронну систему «Громадський проект», експертна комісія під головуванням заступника Ужгородського міського голови Ігоря Фартушка прийняла рішення видалити з е-системи голоси, внесені з допомогою електронної адреси, та визначити нових переможців за результатами голосування через BankID та паперового у ЦНАПі.

Після отримання інформації від розробників е-системи «Громадський проект» про видалення електронних голосів та отримання нового рейтингу проектів, на засіданні членів експертної комісії в середу затвердили новий перелік проектів-переможців Бюджету громадської ініціативи м.Ужгород -2018. Його нададуть відповідним розпорядникам для початку реалізації цих проектів.

Отже, серед «малих проектів» отримали перевагу проекти «Облаштування центральної алеї парку «Кірпічка»» (294 голоси), «Молодіжний центр «Пластова домівка»» (281 голос) та «Облаштування ігрових майданчиків ДНВЗ № 36» (197 голосів).

Серед «великих проектів» перемогу отримали «Облаштування спортивного майданчика УСШ №3» (559 голосів), «Інноваційна система відеонагляду для безпеки і громадського порядку історичної частини Галагов» (343 голоса), «Сквер «Шіснарік»» (219 голосів), «Ремонт майданчика корпусу №2 СШ №5» (199 голосів) та «Дитячий ігровий майданчик» (142 голоса).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат