Капушанську ремонтують: замість каменю — цемент, який уже розсипається

16.09.2016 14:37 РАТУША

Ми вже писали про те, що за розпорядженням мера в Ужгороді кам’яну бруківку поміняли на екологічно шкідливу, як запевняють екологи. Таким чином заплановано «реконструювати» 11100 кв. м вул. Капушанської, як похвалився міський голова — від обласної лікарні до пл. Петефі.


При цьому комунальники бездумно познімали добротні великі кам’яні бордюри, а також кам’яну бруківку, замінюючи їх цементними. Те, що ці цементні бордюри ще й сумнівної технічної якості, ужгородці вже мали змогу переконатися (на фото). Цементні бордюри, без перебільшення, розповзаються вже у процесі такої «реконструкції»...

Нагадаємо: з такими ж намірами, замінити камінь на цемент, влада збирається облаштувати і пл. Петефі, що є неприпустимим з огляду на те, що це історичний центр, а не задній двір ужгородського чиновника-казнокрада. Активісти вже подали запит у правоохоронні органи, аби довідатися, куди поділи звезений із вул. Капушанської камінь, чи не «пригріли» його у дворі якогось містечкового бонзи, як проводився тендер на встановлення цементної бруківки, хто його виграв і в яку суму ужгородським платникам податків це обійдеться?..

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат