Міські депутати ухвалили продаж землі в центрі міста. Законність цього з’ясує прокуратура Ужгорода

29.06.2013 09:59 РАТУША

У минулому числі газети ми повідомляли про низку земельних рішень, ухвалених сесією міської ради. Відтак уже за кілька днів по тому прокуратурою м. Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області стосовно фактів, викладених у публікаціях, у тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

У регіональних ЗМІ висвітлено інформацію щодо результатів сесії Ужгородської міської ради, проведеної 18 червня. Серед іншого в публікаціях Інтернет-ресурсів наголошувалося на рішенні сесії Ужгородської міської ради, яким дозволено викуп земельної ділянки по вул. Волошина, 22 в Ужгороді та встановлено ціну даної земельної ділянки», — інформує старший прокурор прокуратури міста Ужгорода Вадим Савчак.

Він зазначив, що основою для проведення експертної оцінки для подальшого викупу земельної ділянки є наявність відомостей із нормативно-грошової оцінки земель міста. Відтак у квітні цього року за позовом прокуратури Ужгорода Закарпатський окружний адміністративний суд зобов’язав міськраду передати матеріали нормативної грошової оцінки земель міста управлінню Держземагентства в Ужгородському районі. Попри це посадовці міської ради продовжують діяти за власною методикою щодо встановлення плати за землю, нормативно-грошова оцінка якої ще не проводилася, повідомляє прес-служба прокуратури міста Ужгорода.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат