Мер не зважатиме на пенсіонерів, які проти будівництва   в їхньому дворі

27.01.2012 13:57 РАТУША

Незважаючи на те, що двір із садом і дитмайданчиком на Володимирській, 28 єдиний для трьох п’ятиповерхівок, а між ним і домом пролягає під’їзна дорога завширшки 4 метри, цей двір взялися активно «освоювати».

На площі 10 соток, викорчувавши сад та знісши дитмайданчик із турніками, планують звести багатоквартирний дім і вести комерційну діяльність, щодо якої наразі існують різні припущення, попри те, що в коментарі телеканалу «Тиса-1» міський голова будь-яку комерцію категорично заперечував.

У середу на зустрічі з представниками ЗМІ в мерії щодо комерційного моменту не йшлося взагалі, а ось щодо власне майбутнього будинку у дворі на Володимирській, 28 Погорєлов висловився категорично «за». «Будинки треба будувати, незважаючи ні на що, та залучати інвесторів», — сказав він. Мовляв, він особисто буде дуже зацікавлений, якщо будуватимуться будинки для молоді, а тому на звернення пенсіонерів, які проти того, щоб будинок будували, зважати не слід.

Головний архітектор міста О. Шеба додав, що дитячий майданчик будівельники будуть використовувати один рік під складування будматеріалів, сервітутом його закріплено за будівництвом, а через рік дитмайданчик відновлять.

Але чомусь ніхто не каже про те, що оскільки всяке будівництво в теперішніх умовах — явище, близьке до стихійного, то можливий також інший варіант. Що триватиме будівництво роками й люди будуть приречені на тривале сусідство з розкопаним будмайданчиком, болотом, шумом і пилом. Бо ж для влади пенсіонери — «не люди», з інтересами яких слід рахуватися? Свою старість вона вже забезпечила і їй не зрозуміти, що значить для багатьох пенсіонерів, які живуть на одну пенсію, лавочка у дворі загального користування...

Статті по темі:
У мешканців Володимирської, 28 украли... двір

Черговий земельний скандал розгортається в Ужгороді

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


30.01.2012 20:35 Третя сторона

Найбільше дратує те, що люди котрі дійсно нічого не роблять в нашому місті (лише обливають всіх болотом) хотіли б щоб і місто гарне було, і подвіря щоб гарні прибрані були, а роблять для цього- 0 (зовсім нічого). Невже вам приємно жити в старих захаращених домах, де неможливо зайти в підізди, де бомжі ночують біля кладовок, де лампочки лише через 4 поверхи світять?
Чому ви лише гроші вмієте рахувати?Кожен заробляє як може, але зверніть увагу на ту різницю, що дехто заробляє і допомагає іншим!
ви як ті люди похилого віку, які бунтують :"чули дзвін, та не знаєте де він"!
Ви бачили проект, питалися про ціни? Звичайно ні!Це менталітет таких людей, поговорити і все!Ось в чому проблема!Ви поговорите, а діла з того нема!Так зробіть Ви щось для міста таке, щоб за вас говорили, допоможіть і побудуйте дитмайданчики як це зробить забудівник, який до речі почистив ту територія так званого дитмайданчику, де гади водилися і смітник був.Це дітям та похилим людям для відпочинку зовсім не заважало.:) Ось такі ми Ужгородці: хочби як, але не так як кажуть.


29.01.2012 21:47 )

Зависть багатьом мішає, попробуйте самі хоть шось зробити-ну да - це ж не чужі гроші рахувати.


29.01.2012 18:06 я

ви не про молодь турбуєтеся, а про бабло яке заробите з продажу квартир. причому квартири продаватимете за ТАКИМИ цінами, які простій молоді й не снилися.


28.01.2012 21:19 Третя сторона

За неправдоподібне повідомлення в засобах масовоі інформаціі є діюча стаття Законодавства.
Журналісти недотримуючись згаданих вище правил ризикують своєю репутацією.
Набридло читати всілякі неправдиві статті. В наш час пенсіонерам все " положено" , а для молоді- дорога закрита. Старших треба поважати, але як змінити іхнє ставлення до молодих, енергійних людей, які хочуть допомогти суспільству?


28.01.2012 21:01 Забудівник

Цікава позиція газети, яка не знайшла   можливості висвітлити сторону будівельника. Спочатку отель, тепер довгострой, що ще? - зрозуміло шо пенсіонерам нічого не треба, а куди діватись молоді. Дійсно будувати нелегко, але ми показали, що це реально і в післякризовий час, звівши прекрасний будинок на перехресті вул. Митна - Павлова, в чистоті і в порядку.


28.01.2012 20:52 Ужгородець

Це пенсіонери привикли   не рахуватись з молоддю - свою краіну уже довели до ручки. Пора ламати стереотипи. Старшим шана, а молоді дорогу. Має радувати, що люди планують зробити соціальне благо, нове житло, робочі місця в період будівництва, піднімати й так занедбану економіку.


28.01.2012 20:39 Репортер

http://chas-z.com.ua/fb/stalo-vidomo-yakiy-budinok-planuyut-zvesti-v-uzhgorodi-na-volodimirskiy-ale-sud-tse-robiti-poki-zaboroniv-foto


27.01.2012 15:08 admin

блін )))
виправили


27.01.2012 15:04 Ігор

Дитмайданчик з турнікетами ? Там що, платний вхід був ?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат