Клініка Вашої мрії

08.03.2013 13:04 ЗДОРОВ'Я

У нашій країні краще не хворіти — це відомий факт. Чому — теж відомо: не дай Боже зайвий раз потрапити у ці похмурі, позбавлені будь-якої надії, технічного та медикаментозного забезпечення приміщення, у ці переповнені людьми та специфічним запахом коридори… Але найгірше те, що за кожним новим аналізом чи дослідженням треба йти в інший кінець міста, а щоб отримати консультацію спе­ціаліста, треба обдзвонити купу знайомих і «домовитися». І це не вина лікарів, це проблема системи.

Але ми маємо право на якісне медичне обслуговування. Саме цей постулат взяли за вихідну точку в першій в Україні європейській КЛІНІЦІ «ГЕМО МЕДИКА», яка відкрилася в Ужгороді 21 лютого 2013 року. У клініці зібрали під одним дахом усе — і сучасне обладнання та технології для всебічної діагностики, і кращих лікарів.

«Ми поставили собі завдання створити повноцінний центр сімейної медицини, — розповідає головний лікар КЛІНІКИ «ГЕМО МЕДИКА» Наталія Рубіш, — тобто місце, де не тільки лікують, а й тримають під контролем здоров’я всіх членів сім’ї — і діток від першого дня життя, і дорослих, і людей похилого віку. Ми надаємо повний пакет якісних медичних послуг із самого початку — від планування сім’ї, ведення вагітності (до речі, плануємо відкрити школу для майбутніх батьків), взяття дитини на облік, підготовки й обстеження дитини до садочка, школи і далі».

Для цього у «ГЕМО МЕДИКА» є професійні сімейний лікар, терапевт, педіатр, гінеколог, інші вузькі спеціа­лісти. Але найголовніше — це виважений комплексний підхід, адже до кожного клієнта тут ставляться як до людини, цілісного організму, а не набору ймовірних хвороб.

Діагностичний підрозділ у «ГЕМО МЕДИКА» — найбільший, адже правильний діагноз — це половина лікування. Сюди входять краща в області лабораторія, яка виконує неймовірно широкий перелік аналізів крові, сечі та калу, цитологічні та бактеріологічні проби, кабінет УЗД та відділ комп’ютерної томографії.

Лабораторія «ГЕМО МЕДИКА» використовує найновіше обладнання та якісні реагенти від світового виробника Siemens. Весь процес повністю автоматизований і проходить багаторівневий контроль якості, тому «людський фактор», що часто спричиняє лабораторні помилки, відсутній як такий. Надзвичайно важливо, що всі аналізи робляться прямо на місці, адже відомо, що кров швидко змінює свої властивості. «ГЕМО МЕДИКА» не відправляє кров у інші міста, як багато інших лабораторій, тому аналізи завжди достовірні, а результат можна отримати вже за кілька годин, що особливо важливо для ургентних хворих та пацієнтів з інших міст області. Пацієнти Обласного центру нейрохірургії та неврології вже давно оцінили переваги як лабораторії «ГЕМО МЕДИКА», так і її сучасного комп’ютерного томографа, завдяки якому можна отримати надзвичайно детальне 3D-зображення кісткової системи, хребта, мозку, судин і серця.

«Наша мета, — продовжує пані Наталія, — щоб абсолютно всі аналізи та дослідження, необхідні для діагнозу, лікування та контролю, можна було провести, не виходячи з нашого центру. Не нормально, коли для отримання довідки чи, припустимо, для взяття на облік при вагітності потрібно вирушати у марафон медичними закладами міста. Наша концепція економить такий дорогоцінний для лікарів та хворих час, сили, дозволяє контролювати якість. Більшість із за­планованого ми вже зробили, а протягом року плануємо ще встановити апарати для МРТ, ехокар­діографії, холтерівської ЕКГ та ЕЕГ».

Ну, а якщо вже прийшла біда, з якою краще їхати за кордон, то і тут у «ГЕМО МЕДИКА» допоможуть — підберуть клініку, організують підготовку (до речі, і гроші зекономлять, адже ті самі дослідження в Європі коштуватимуть значно дорожче) і відправлять на лікування, адже ужгородська клініка — частина не тільки всеукраїнської, а й міжнародної мережі лабораторій.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат