Економити на окулярах можна без шкоди здоров’ю

18.01.2013 12:51 ЗДОРОВ'Я

Здавалося б, зайвим є нагадування про те, що наші очі потребують неабиякої уваги, і купуючи неякісні лінзи чи базарні окуляри, ми власними руками та за власні гроші завдаємо подеколи непоправної шкоди здоров’ю. Однак бажання зекономити або інші фактори досі тримають «на плаву» як виробників «базарної» оптики, так і їхніх реалізаторів.


Нерідко люди просто нехтують необхідністю перевірити зір, посилаючись на брак часу чи дорожнечу послуги, і вирішують стати «самі собі лікарями», ставлячи діагнози чи приміряючи дешеву китайську оптику, так би мовити, «на око», але ж ми не ковтаємо різні таблетки, перевіряючи, які з них подіють на потрібний нам орган?

Так от, якщо ви таки вирішили допомогти своїм очам, а не навпаки, потрібно пам’ятати, що є три моменти, нехтувати якими ніяк не можна.

По-перше, перевірка зору. Як би вам не хотілося, але визначити, як добре бачать ваші очі, просто необхідно. На сьогодні, крім державних кабінетів офтальмолога, є професійні оптики, де можна пройти загальну перевірку зору за невеликий проміжок часу та отримати фахову консультацію. Власне, керуючись цими засадами, і працює мережа салонів «Світ оптики», пропонуючи клієнтам комплексний підхід (від перевірки зору до підбору та виготовлення окулярів) та якісну продукцію.

Друга обов’язкова річ, яка випливає з першої — ретельний підбір окулярних лінз згідно з рецептом. Тут потрібні поради кваліфікованих продавців, які проконсультують вас та підберуть спеціально для вас окулярні лінзи. Тому що в цій сфері дуже багато нюансів. Зокрема, лінзи різняться за матеріалом виготовлення (скло, полімерна або полікарбонатна);   за потребою, для якої вам вони необхідні (для читання, далі, роботи з комп’ютером або офісу, водіння або для спортивних занять та ін.); за фірмою-виробником (Zeiss Німеччина, Essilor Франція, Seiko Японія, IZO Польща, вітчизняні з м.Ізюм та ін.). Підбираючи лінзи в салоні, ви можете обрати як із дорожчих, так і з дешевших, але це не означає, що дешевші будуть неякісними, просто кожен виробник посідає свій сегмент на офтальмологічному ринку.

І насамкінець, коли ви перевірили свій зір, отримали рецепт, підібрали необхідні лінзи, залишається обрати зручну оправу. Головне, щоб вона була не важка і не викликала у вас алергічної реакції, тоді ви навіть не відчуватимете окулярів на обличчі. Використовуючи їх у необхідній для вас ситуації, будете відчувати себе завжди комфортно. І голов­не — окуляри, які вам гарно пасують, — необхідний аксесуар, який ще і прикрашає ваше обличчя.

У середньому, пройшовши ці три етапи, до каси доведеться сплатити близько 200—300 гривень, враховуючи консультацію лікаря-офтальмолога, лінзи та оправу.

Однак у рамках акції, яка сьогодні діє в мережі салонів «Світ оптики», окуляри для корекції зору можна придбати за 99 грн., значно економлячи свої кошти (лише за перевірку зору та консультацію лікаря у будь-якому офтальмологічному кабінеті доведеться сплатити від 25 до 80 грн.).   У вартість 99 грн. вкладено комплексну комп’ютерну перевірку зору та консультацію лікаря, а також окулярні лінзи вітчизняного виробництва та зручна оправа. Акція діє на чітко визначений перелік оправ та базу окулярних лінз, що є в наявності, тому вам необхідно поспішати.  

У салоні «Світ оптики» запевняють: широкий асортимент як акційних, так і інших оправ дозволяє підібрати необхідну для кожного! Крім того, незважаючи на акційну пропозицію, обслуговування окулярів є таким самим, як і у продукції, яка не підпадає під цю акцію. Також відрадно, що послуга лікаря та перевірка зору є комплексними, а не виключно з приводу рецептури, тобто вам нададуть повну офтальмологічну консультацію та продіагностують зір. Така перевірка дозволить виявити будь-які проблеми з очима, про які, можливо, клієнт і не підозрював, а також вирішити їх на ранніх стадіях.

Ще одна пропозиція від салону «Світ оптики» для клієнтів та гостей міста Ужгорода, які обмежені в часі — термінове виготовлення окулярів (за 40 хвилин) та доставка за місцем проживання (навіть до країн Євросоюзу та ін.). Отже, вийти з салону вже в нових окулярах справа лише однієї години.

Зважайте, акція діє лише до 31 січня 2013 року.


Наші адреси: м. Ужгород, вул. Собранецька, 16, тел. 61-99-59;
вул. Капушанська, 21 (навпроти головного входу до обласної лікарні), тел. 67-11-61;
вул. Минайська, 35-а (район магазину «Осетія», біля так званого «п’яного» базару), тел. 67-16-94.
Моб. тел. для довідок: (050) 371-99-00.

 photo 411043504370-43D04300437043204380-2-1_zpsad980621.jpg

ТЕГИ : світ оптики

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат