Невідомі вже тричі підпалювали дитячий будинок у Батьові

01.12.2019 15:09 КРИМІНАЛ

Як повідомляє видання Prozak.info, до редакції звернулася співробітниця Батьовського дитячого будинку, яка розповіла, що за останній час у цьому дитбудинку вже втретє стається пожежа, і всі пожежі, на її думку, є підпалами. Всі три рази загоряння ставалися на першому поверсі й вночі.

Востаннє пожежа була 20 листопада. Видання перевірило цю інформацію і дійсно на сайті ДСНС є повідомлення, що близько 11-ї години ночі у Батьові в притулку на вулиці Кошута сталася пожежа. За інформацією рятувальників, на пожежу виїжджала бригада з Великої Доброні. «Вогнем понищено вікно та шафу в приміщенні архіву», — йдеться в повідомленні ДСНС.

Тобто, інформація жінки про те, що підпали стаються через вікна першого поверху, підтвердилася. Є дивним, що загорівся саме архів. Жінка каже, що підпали почалися відразу після скандалу з дітьми, коли прокуратура звинуватила деяких співробітників закладу в знущанні над дітьми.

Жінка переживає за дітей. Пожежі стаються вночі, коли діти сплять. Востаннє всіх 36 дітей знову довелося евакуювати з приміщень. Кожного разу пожежі незначні, бо співробітники вчасно помічають задимлення. Тим не менше, всі бояться, щоб не сталося більшої біди і просять розголосу, бо не розуміють, чому на це ніхто не звертає уваги, адже може статися трагедія.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат