Трьом хлопцям після випитого закортіло пострибати на капоті автомобіля ДАІ

18.10.2013 15:24 КРИМІНАЛ

Днями близько 21.30 неподалік Ужгородського міськвідділу міліції працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль і відійшли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків — один із них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв і дивився. Бешкетниками пошкоджено капот та лобове скло на службовому автомобілі ДАІ, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Побачивши даїшників, хулігани намагалися втекти. Однак утікачів було затримано. Ними виявилися троє місцевих мешканців, двом із яких 19 років, третьому — 18. Хлопці розповіли, що випили перед тим і коли йшли по дорозі додому, побачили припаркований автомобіль ДАІ й вирішили сфотографуватися на ньому. При цьому побилися об заклад, що за це їм нічого не буде.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом), санкцією якої передбачено накладення штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

ТЕГИ : ДАІ

Коментарі :


29.10.2013 22:21 Юрій Львівська

Не садити!Дати добре по сраці,щоб знали що як випи то вали до хати і лягай спати!А саме краще дати кожному по мітлі   лопати і нехай замітають вулиці на протязі цілого року!Привіт з Львівськоі області міста Дрогобича!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат