Мати 4-річного сина напилася і забувши, що віддала дитину знайомому, заявила в міліцію

11.10.2013 16:56 КРИМІНАЛ

Днями до чергової частини Іршавського районного відділу міліції звернулася 35-річна мешканка села Ільниця, яка повідомила про зникнення свого 4-річного сина, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.


Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, зранку мати хлопчика попросила свого знайомого доглянути за сином, оскільки в неї виникли особисті справи. Чоловік погодився і пішов із хлопчиком до своїх знайомих, які попросили його допомогти вибрати в полі картоплю. Чоловік залишив хлопчика у знайомих із бабусею, а сам цілий день копав картоплю.

Тим часом 35-річна жінка майже цілий день пиячила і тільки під вечір здогадалася, що вдома немає її сина. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вона забула, де подівся її син. Жінка почала самотужки шукати його в сусідів та знайомих, а потім зателефонувала до міліції.

4-річного хлопчика працівники міліції знайшли у знайомих чоловіка, на якого вона й залишила сина.

З забудькуватою матір’ю проведено профілактичну бесіду. У   подальшому її буде притягнуто до відповідальності за статтею ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат