Мікроавтобус із відпочивальниками перекинувся в кювет,   намагаючись уникнути наїзду на... продавця б

Василь Козак 27.09.2013 15:15 КРИМІНАЛ

ДТП із сюрреалістичним відтінком сталася на трасі «Київ—Чоп». В останні кілька місяців на трасі біля Мукачева з’явилися продавці бензопил, котрі, демонструючи свій товар, нерідко вибігають із узбіччя на проїжджу частину з витягнутою на руках бензопилою, наводячи при цьому жах на водіїв із пасажирами й створюючи аварійні ситуації.


У неділю така «демонстрація» закінчилася трагедією. О 20.40 біля с. Верхній Коропець Мукачівського району 60-річний водій мікроавтобуса «Volkswagen Transporter», намагаючись ухилитися від продавця бензопили, що несподівано з’явився на проїжджій частині, вилетів на зустрічну смугу й перекинувся в кювет. При цьому уникнути наїзду на самого продавця не вдалося. Доставлений у реанімацію 48-річний чоловік незабаром помер від отриманих травм.

Як повідомили редакції в Мукачівському міськвідділі міліції, у мікроавтобусі крім водія перебували восьмеро пасажирів — відпочивальники санаторію «Сонячне Закарпаття» у Свалявському районі, мешканці Криму, Одеської, Донецької та кількох інших східних областей України. В їх числі й 2-річна дитина з Одеської області. Всі вони поверталися до санаторію з екскурсії (поїздки по примітних місцях Закарпаття для відпочивальників організовують приватні перевізники). Дорослі з травмами різного ступеня тяжкості доправлені до Мукачівської райлікарні, а дитина — до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні. У дівчинки діагностовано численні забої та садна.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією порушення правил безпеки дорожнього руху. Проводяться досудові перевірки обставин ДТП.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат