Міліція спіймала автопалія «десятки» на «гарячому»

27.09.2013 15:10 КРИМІНАЛ

Перевіряється його можлива причетність до інших фактів підпалу авто.

Зловмисник, підпаливши посеред ночі чужу «десятку», намагався втекти, але був затриманий оперативниками карного розшуку.

23 вересня близько другої години ночі до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера МНС про загорання автомобіля на вул. Оноківській в Ужгороді.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, горів ВАЗ-2110, що належить 33-річному місцевому мешканцю. Вогнем було пошкоджено салон і моторний відсік «десятки», чим завдано збитків на суму близько 60 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Тієї ночі міліція, за вказівкою керівництва УМВС, проводила посилені відпрацювання міста, й працівники карного розшуку перебували саме в тому районі, де стався злочин. Побачивши палаючу машину і людину, котра втікає з місця пригоди, оперативники кинулися їй навздогін. Зловмисник намагався втекти через кущі на об’їзну автотрасу, дорогою викидаючи речові докази, та це йому не вдалося. Його наздогнали, затримали й доставили в міськвідділ міліції.

Палієм виявився 30-річний непрацюючий ужгородець, раніше судимий за скоєння крадіжок. Зловмисника притягають до кримінальної відповідальності за знищення чужого майна шляхом підпалу, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. У ході розпочатого кримінального провадження буде з’ясовано можливу причетність затриманого ужгородця до скоєння аналогічних злочинів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат