Відкрили скульптурку до Дня поліції

06.07.2024 11:49 РАТУША

 

У четвер до Дня національної поліції України у дворі управління патрульної поліції в Закарпатській області відкрили символічну міні-скульптурку. Скульптурку було профінансовано меценатом, депутатом Ужгородської міськради Арсеном Мелкумяном, який на знак подяки отримав від поліцейських відповідну відзнаку.

У свою чергу Армен Мелкумян також подарував поліцейським квадрокоптер. «В Ужгороді відкривається багато міні-скульптурок історичним постатям та персонажам.   Але мені дуже приємно, що цього разу ми відкрили скульптурку тим, хто не просто захищає законність у нашій державі, але наразі стоїть на захисті держави від окупантів. Моя глибока шана поліцейським і вдячність за їхню мужність та стійкість», - сказав Арсен Мелкумян.

На урочистостях також був присутній Генеральний Консул Угорщини в Ужгороді Бочкої Йожеф, який надав певну гуманітарну допомогу нашим патрульним.

У свою чергу капелан 128-ї закарпатської штурмової бригади єпископ Варсонофій також прибув на урочистості, нагородив подяками поліцейських та освятив скульптурку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат