Суд відмовив Андріїву в отриманні моральної компенсації від екс-кандидатки на голову пологового буди

21.03.2021 11:09 РАТУША

У червні 2019 року, після реформування Ужгородського пологового будинку, постало питання обрання його керівника. Було проведено голосування, у результаті якого переможцем стала Вікторія Пантьо. Однак згодом на сесії Ужгородської міськраді з ініціативи мера міста Богдана Андріїва було прийнято рішення скасувати результати конкурсу і провести новий.

Частина колективу пологового будинку звернулася з листом до голови Закарпатської ОДА та Президента України Володимира Зеленського з вимогою накласти вето на це рішення Ужгородської міськради. Згодом працівники вийшли з плакатами на акцію протесту проти такого рішення міськради. А потім сталося загоряння будинку родини Пантьо, і нардеп Роберт Горват переконаний, що це був підпал.

Після всіх цих подій родина Пантьо навіть оголосила заяву про політичний притулок в іншій країні через переслідування.

Але, як повідомив громадський активіст Віталій Грегор, мер Ужгорода Богдан Андріїв намагався відшкодувати моральну шкоду від Вікторії Пантьо за нібито образливе відео зі зверненням колективу пологового будинку.

Вже цього місяця суддя Андрій Іванов залишив без розгляду позовну заяву Андріїва. Таким чином, за рахунок екс-кандидатки на керівника міського пологового будинку меру міста розбагатіти не вдалося, констатує Грегор.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат