Понад 9 тисяч гривень сплатили до бюджету міста власники   сіті-лайтів у центрі Ужгорода

23.02.2020 19:11 РАТУША

9 тисяч 504 гривні сплатили до бюджету міста у минулому році власники дев’яти сіті-лайтів на вулиці Волошина в Ужгороді. Про це повідомив спеціаліст департаменту міського господарства Андрій Данканич: «Виконавчий комітет, як робочий орган із питань реклами, прийняв рішення не продовжувати дозволи на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Ми це рішення відстоюватимемо і це позиція і виконавчого комітету, і керівництва Ужгородської міської ради. Справді наявні певні правові проблеми, через які ми не можемо продовжити термін даного дозволу. Тому ми це все вказуємо на засіданні. Нами підготовлені обґрунтовані заперечення. І з цих підстав ми будемо заперечувати і відстоювати свою позицію».

Представник позивачів Богдан Михалків сказав, що вони відкриті до компромісів: «...ми не заперечуємо щодо можливої співпраці з міською радою в частині облагородження, приведення зовнішнього вигляду в цивілізованіші рамки. Як кажуть, різати курку, яка несе золоті яйця в наш важкий економічний час... Це є суттєвим доповненням до міського бюджету і, я вважаю, що це недоцільно».

Засідання суду за позовом підприємців проти Ужгородської міської ради відклали на 16 березня.

Нагадаємо, у вересні минулого року виконком Ужгородської міської ради відмовив у продовженні дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами в історичному центрі Ужгорода. Згідно з рішенням, сіті-лайти мали бути демонтовані, але підприємці звернулися до суду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат