На Заньковецької вирубали дерева

02.03.2019 13:40 РАТУША

Цього тижня на вулиці Заньковецької комунальники вирізали цілий ряд дерев.

Мерія поширила прес-реліз про роботи з «озеленення узбіч» і, за цією інформацією, на вулиці Заньковецької було видалено «поодинокі самосівні, інвазивні, самовільно висаджені дерева горіха грецького, аличі, дикої черешні». І робилося це, щоб висадити молоді сакури.

У групі «Ужгород» на Facebook вражені ужгородці обурювалися цьому, адже старі дерева були розлогими і давали бодай якийсь затишок цьому доволі «депресивному» мікрорайону міста. Мешканці вулиці обурені, чoму не мoжна булo залишити здoрoві дерева, а підсадити нoві і вже з часoм звільнити вулицю від старих. Хтoсь припустив, щo гoтується місце для рекламних щитів.

Схоже на те, що мерія вирішила покрити все місто бруківкою, плиткою та асфальтом і користується будь-якою можливістю це зробити, аби через певні схеми отримати величезні відкати. Про «озеленення міста» ми вже писали якось на сторінках «Ратуші», і от цього разу схожа модель. За 10 місяців минулого року в місті було зрубано 217 дерев. На так зване «озеленення» насправді списуються мільйони бюджетних коштів, бо саджанці коштуватимуть по 100 гривень, а спишуть, як по 1000.

Коментарі :


07.03.2019 21:17 Валерій

Без согласования с жителями города... За такое руки им поотрубать.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат