На Закарпатті суд виправдав, спійманого ще в 2015 році на хабарі, ДАІшника

01.12.2018 15:56 КРИМІНАЛ

Свалявський райсуд виніс вирок відносно співробітника центру з надання послуг ДАІ. Його звинувачували в отриманні хабара в розмірі 140 доларів ще в 2015 році. Хабар він ніби брав за сприяння в прискоренні перереєстрація автомобіля та виборі номерних знаків.

Однак на суді той сказав, що ніякого хабара не брав. Потім людина, яка свого часу заявила про те, що давала хабар співробітнику сервісного центру, від своїх слів відмовилася. Як виявилося, заявник мав раніше судимість. Із його слів, до нього підійшли тодішні два міліціонери і сказали, що якщо той не хоче мати більше проблем із законом, то повинен виконати їхні вказівки. Все зводилося до того, що чоловік повинен був поїхати до Сваляви, знайти там начальника центру з надання послуг ДАІ і попросити прискорено переоформити йому автомобіль і дати за це хабар. Заявник розповів, що міліціонери самі його відвезли в Сваляву. Чоловік був у начальника і запитав, що потрібно для перереєстрації автомобіля. Начальник розповів, які потрібно документи і ніяких грошей за це не вимагав.

Коли заявник приїхав за вказівкою міліціонерів передавати хабар, то начальника на місці не було і міліціонери наказали дати гроші іншому співробітнику центру. Під час передачі проводився таємний відеозапис. Однак суд не взяв до уваги відеозапис, бо він вівся несанкціоновано і, таким чином, виправдав співробітника центру.

Прокуратурі Закарпаття таке рішення суду не сподобалося, бо на суді представник дав усі необхідні докази того, що ДАІшник таки взяв хабар, тому прокуратура подаватиме апеляцію на це рішення суду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат