Мерія закупила евакуатор. Та чи варто цим вихвалятися?

17.11.2018 16:09 РАТУША

Цієї середи влада Ужгорода похвалилася купівлею нового евакуатора. Навіть назвали суму — 2 мільйона 400 тисяч гривень. Та цю новину в мережі розкритикували.

Ігор Заліський на Prozak.info назвав купівлю евакуатора владою Ужгорода блюзнірством: «Можна зрозуміти радість від купівлі нового діагностичного обладнання для дитячої лікарні або закупівлі сучасного навчального обладнання для якоїсь школи. Але як зрозуміти вихваляння закупівлею евакуатора? Хіба це не блюзнірство? Замість того, щоб вирішувати проблему зі збільшенням паркувальних місць для автомобілів, влада вигадала найлегший спосіб — купити евакуатор і карати ужгородців. Благо для влади, законодавство дозволяє з 1 листопада штрафувати власників автомобілів, які неправильно запарковані.

Але є запитання до влади: а де можна правильно запаркуватися? Скільки ви відкрили парковок? Так, ви прийняли Положення про паркування і визначили 6 місць для паркування, на яких може розміститися... 600 автомобілів. А от інші кілька тисяч автомобілів забиратиме ваш новенький евакуатор. Просто нице вирішення проблеми», — написав ужгородець.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат