Апеляційний суд відмовився відсторонити мера Ужгорода Андріїва від посади

10.11.2018 18:36 КРИМІНАЛ

Прокуратура звинувачує Богдана Андріїва у розтраті коштів та підробленні документів. За даними слідства, його дії начебто завдали міському бюджету збитків у розмірі понад 6,5 млн. грн.

Закарпатський апеляційний суд 6 листопада розглянув скаргу прокуратури на ухвалу судді Ужгородського міськрайонного суду про відмову у відстороненні мера Ужгорода Богдана Андріїва від займаної посади. Як повідомляє прес-служба суду, за результатами розгляду ухвалу залишено без змін.

Раніше прокуратура Закарпатської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Б. Андріїва, якого підозрюють у розтраті коштів, зловживанні службовим становищем та підробленні документів.

За версією слідства, протиправні дії Б. Андріїва начебто завдали міському бюджету збитків у розмірі понад 6,5 мільйона гривень. Кошти були виділені на закупівлю будівельних матеріалів та проведення робіт із реконструкції пам’ятки архітектури національного значення «Амбар і Винний льох XVII століття» («Совине гніздо»).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат