«Епідемія перекриття»

22.09.2018 16:52 СОЦІО

Москаль просить поліцію порушити кримінальні справи за фактом перекриття автодоріг провокаторами.

Перекриття людьми автомобільних доріг і трас стало останнім часом поширеною практикою для вимоги від влади відремонтувати дороги. Відомо, що губернатор краю називає подібні акції провокацією. Цього вівторка дорогу перекривали аж у трьох місцях області — «Усть-Чорна — Красна», «Усть-Чорна — Руська Мокра» та   «Рахів — Богдан — Луги»   на Тячівщині та Рахівщині. І якщо зазвичай люди перекривали рух автомобілям, переходячи постійно через пішохідний перехід, то тепер в Усть-Чорній люди поробили барикади, накидавши на дорогу дерев’яні балки.

Геннадій Москаль вважає, що це були піар-акції так званих активістів, бо насправді логіки в діях цих активістів не було. Він переконує, що цього року ремонт дороги біля села Усть-Чорна неможливий, бо тут тривають роботи з берегоукріплення і за відповідними нормами дорогу ремонтуватимуть лише по закінченню робіт із берегоукріплення. Інакше це буде грубим порушенням будівельних норм. А дороги наразі ремонтуються в іншому Усть-Чорнянського кущі.

«Тільки протягом цього року румунська автодорожня фірма «Трамеко» виконала робіт на 4,2 млн. грн. у с. Лопухів та на 6,5 млн. грн. на дорозі «Усть-Чорна — Руська Мокра». Крім того, сільрада Усть-Чорної спрямує на ремонт дороги 2,5 млн. грн. із коштів ДФРР. Підкреслюю, що дороги в Усть-Чорнянському кущі не ремонтувалися десятиліття, а в деяких селах асфальту не було ніколи. Незважаючи на це, так звані активісти все одно заблокували дорогу і поводили себе неадекватно, ображаючи й принижуючи представників румунського підрядника. Мета цієї акції одна — створити «картинку» в засобах масової інформації, які, на жаль, навіть не спробували вислухати іншу сторону, подати збалансовану інформацію й пояснити своїй аудиторії, що до відновлення берегоукріплень ремонт неможливий... Аналогічна ситуація з перекриттям дороги «Рахів — Богдан — Луги» на Рахівщині», — заявив Москаль і додав, що доручив начальнику обласного управління Нацполіції порушити кримінальні справи за фактами блокування доріг.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат