«Шанхайський» базар «Білочка» буде знесено

01.09.2018 19:53 РАТУША

Сергій Ратушняк вирішив знести базар «Білочка і побудувати на його місці сучасний торговельний центр.

Навколо базару «Білочка» ширилося багато чуток, які розвінчав сам власник базару — Сергій Ратушняк.

Він розповів, що придбав цей ринок ще у 1992-му році. Зі слів Ратушняка, тодішній мер Ужгорода Еміл Ландовський взяв під реконструкцію ринку кредит у Промінвестбанку, однак гроші були розкрадені й нічого не робилося. Банк виставив ринок на продаж, а Сергій Ратушняк його викупив.

Сергій Ратушняк переконує, що ринок не приносив йому жодного доходу. «Торговці й керівництво довели базар до ганьби, смердоти і жаху. Мій заробіток із цього «шанхая» і будок — 0. Моє рішення — знести і будувати сучасне приміщення», — написав Сергій Ратушняк у Facebook.

Обговорення цієї новини у соцмережах свідчить про те, що більшість ужгородців підтримує таке рішення Ратушняка. Останнім часом багато людей скаржилися на антисанітарію на території ринку та навколо нього. Крім того, навколо ринку утворився ще один неформальний ринок, де люди продавали продукти прямо з тротуару. Цих «неформалів» прикривали правоохоронці, які не реагували на скарги мешканців міста про незручність, яка виникала через таких базарників.

Наразі на базарі вже починають розбирати ряди з торговими лотками.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат