У міській раді Ужгорода планують «взятися» за нічний клуб «Фантом»

28.12.2017 22:13 РАТУША

У середу, 27 грудня, на засідання виконкому Ужгородської міської ради додатково внесли на розгляд і першим розглянули питання про роботу в нічний час клубу «Фантом».

На роботу розважального закладу багато скарг, мешканці довколишніх будинків доведені до відчаю галасом, безладом, лише за останній час складено 14 протоколів про правопорушення в закладі.

Керівник управління економіки та стратегічного планування Ольга Травіна зазначила, що дозвіл на роботу в нічний час цьому закладу не надавався, і запропонувала сформувати робочу групу, яка комплексно проаналізує роботу закладу, в тому числі наявність документів на введення в експлуатацію будівлі.

Серед інших питань, які розглянули депутати, було затвердження й зміну грошової норми харчування дітей у садочках міста. Впродовж двох останніх років ціна харчування сягала близько 22 грн. Тепер же виконком вирішив ввести формулу 50 на 50. Тобто половину харчування сплачують батьки, іншу половину міський бюджет. До цього часу 60% харчування фінансувалося батьками, а 40 % міською радою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат