Годинники на Проспекті показують довільний час

13.01.2017 14:35 РАТУША

Через годинники на пр. Свободи в Ужгороді, які вже
кілька місяців показують години й хвилини абияк, обласний центр Закарпаття нині... поза часом.


На переході, що поблизу «Білочки», на одному годинникові тільки ледь блимає табло, на іншому — стрілка нібито рухається, але як їй заманеться. На переході поблизу колишнього «Прогресу» ситуація така сама.

Ужгородців це дратує і вони резонно запитують: навіщо в місті годинники, якщо вони не показують час?.. Люди такими годинниками часто дезорієнтовані, а це і туристи, і подорожуючі, і працюючі. Адже багато хто, прямуючи на роботу чи вже після роботи, звик звірити час із годинником на Проспекті. Тобто якщо годинники встановлені, то вони зобов’язані «іти» й час показувати вірний!

Та й несолідно якось для обласного центру з претензіями на туристичну привабливість. Виходить, що завершив Ужгород старий рік із поламаними годинниками і так само зустрів новий рік. Ужгородці переважно оптимісти й не схильні бачити в цьому якісь «знаки» та «символи», але й вони згодні: позитиву в цьому мало, а кошти в міській казні для того, щоб відновити роботу годинникових механізмів, за бажання, можна би і знайти...

На фото: ось що показував годинник о 17.30 одинадцятого січня.

Фото А. Горецької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат