Крім солідних зарплат ужгородські чиновники не гребують і соціальною допомогою

09.12.2016 16:05 РАТУША

На запит громадської активістки Лариси Ступак влада Ужгорода розкрила свої зарплати.

Як це не дивно, але зарплати владної верхівки Ужгорода сягають у еквіваленті майже 800—900 доларів США. Але найбільше вражає те, що дехто з них бере ще й фінансову допомогу на «оздоровлення» або «вирішення соціально-побутових питань».

Стосовно мера Ужгорода Богдана Андріїва, то він — впливовий бізнесмен і родина його має мільйонні статки. Окрім того, нещодавно депутати міськради з проандріївської більшості безсоромно виділили з міського бюджету майже мільйон доларів на компенсацію з перевезення пільговиків фірмам, що належать родині мера.

Тим не менше, Богдан Андріїв спокійно взяв у серпні й зарплату в 20 тисяч гривень, і матеріальну допомогу 17 тисяч гривень.

Перший заступник мера Іштван Цап щомісяця має близько 20 тисяч гривень зарплати і взяв собі ще 12 тисяч допомоги на вирішення побутових питань. При цьому Іштван Цап не є бідною людиною, їздить на престижному «мерсі» й має чудові житлові умови. Які саме побутові питання він хотів вирішити, не зрозуміло.

Те саме стосується і двох інших заступників, які не з бідняків-челядників — Білака та Габора. Вони отримують понад 15 тисяч гривень зарплати щомісяця і взяли по 10 тисяч гривень допомоги.

Ну, і секретар ради Андріана Сушко не проти хороших грошей із міського бюджету. Вона крім зарплати в 15 тисяч ще й узяла собі допомогу понад 11 тисяч гривень, інформує ProZak.info.

І це чиновницьке зухвальство на фоні тотального зубожіння більшості населення Ужгорода.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат