Викладений місяць тому у «внутрікварталках» асфальт уже розсипається

13.10.2016 18:49 РАТУША

Місяць тому мало не під фанфари та з солідним кошторисом ужгородські комунальники розпочали асфальтувати прибудинкові території на вул. Грушевського.

Минув місяць. І стало очевидним: ремонти внутрішніх прибудинкових територій в Ужгороді не витримали перевірки навіть таким коротким часом. Покладений місяць тому асфальт у дворах на вул. Грушевського вже можна розбирати руками на камінці... Там, де кілька разів розвернеться легковий автомобіль, виникає яма, покриття з якої перетворюється на грубу крихту. Сюжети про це днями показав один із місцевих телеканалів, а користувачі соціальних мереж викладають фотофіксації.

Щодо кошторису, то в поточному році на капітальний ремонт доріг в Ужгороді було виділено 47 млн. грн., на ремонт міських тротуарів — 15 млн. грн., на ремонт внутрішньоквартальних територій — близько 17 млн. грн. До слова, ремонт по-ужгородськи, це як тільки випав дощ, слід чекати на горе-ремонтників, які щось гребуть і втоптують...

10 жовтня комісія фахівців, зокрема з технічного нагляду, змушена була визнати недоліки виконання капітального ремонту внутрішньо­квартальної території біля будинку № 66 на вул. Грушевського. Підрядчика зобов’язали усунути виявлені недоліки, поки вся робота не буде зроблена належним чином, акт приймання робіт обіцяли не підписувати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат