Most City Fest: новий формат Дня Ужгорода

23.09.2016 16:38 ДОЗВІЛЛЯ

У ці вихідні, 24—25 вересня з 10.00 до 23.00 на трьох локаціях — площах Петефі, Фенцика, Театральній — проходитиме День Ужгорода Most City Fest. Цього тижня у головній локації свята — площі Фенцика, пройшла прес-конференція організаторів.

Василь Крайняй, ідеолог фесту, зазначив, що на святі працюватимуть кілька територій — зона вуличної їжі «Їли-Пили», родинне містечко «Міні-Місто», Beuty-куточок, ярмарок hand made «UngvarDesign», спортивна локація «Sport Town» й музичні сцени.

Микола Фомішкін, координатор Sport Town, зазначив, що ця локація відкриється в неділю, 25 вересня о 12.00. Тут проходитимуть різноманітні змагання, презентації, майстер-класи.

«Будуть також танці, буде своєрідний хороший «батл» із напрямку Zumba, будуть танцювати, без цього уявити Ужгород, напевно, неможливо», — додав пан Микола.

Катерина Моргентал, координаторка «UngvarDesign», повідомила, що на ярмарку представлять унікальні вироби ручної роботи, там відчуватимуться традиції, культура, але в сучасному контексті, це такий своєрідний формат.

Щодо їстівної території, то там готуватимуть їжу на очах у гостей, їжа буде від місцевих та все­українських брендів, які працюють у напрямку «вуличної кухні».

Справжнє свято буде для дітей та їхніх батьків — у «Міні-Місто» на площі Фенцика — там будуть воркошопи, лекції, майстер-класи від найкращих центрів дитячого дозвілля, для дорослих також готується програма.

Будуть і суто жіночі й чоловічі локації, де робитимуть зачіски, макіяж, манікюр, чоловічі стрижки.
Це далеко не все про Most City Fest, усі анонси й програму шукайте на сторінці Most City Fest у соціальній мережі Facebook.

Богдан Михальчук

***

Святкові заходи до Дня міста

24 вересня

10.00 — XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр — Закарпаття 2016», «Совине гніздо», вул. Ф. Ракоці, 2.
10.00 — сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь», вул. Л.Толстого.
10.00 — культурно-мистецький захід «Унгвар-стайл», Закарпатський обласний художній музей імені Йосипа Бокшая, вул. Жупанатська, 3.
11.00 — хореографічний флешмоб «Діти мають посміхатися», пл. Театральна.
11.00 — виставка квітів «Квіткова феєрія дитячих мрій», Альпінарій.
11.05 — відкриття фестивалю Most Сity Fest, пл. Театральна .
12.00 — фінал міського спортивно-розважального конкурсу «Тато, мама, я — спортивна сім’я», Парк культури та відпочинку «Підзамковий».
15.00 — урочисте міське віче. Вручення нагород лауреатам Почесної відзнаки та Почесної грамоти Ужгородської міської ради, Закарпатська обласна філармонія.
17.00 — музичний флешмоб від оркестру ГУНП у Закарпатській області за окремим маршрутом.
18.00 — святковий концерт до Дня міста за участі народного артиста України Василя Зінкевича, студії сучасного танцю «Blitz», оркестру радості «Ватага», рок-гурту «ТристаВісім», гурту «Rock-H», пл. Ш. Петефі.

25 вересня
10.00 — Святкова літургія в Горянській ротонді, мк-рн. Горяни, пров. Музейний, 6.
10.00 — сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь», вул. Л. Толстого.
10.00 — обласний турнір із великого тенісу, присвячений Дню міста, стадіон «Авангард» .
11.00 — Most СityFest, пл. Театральна — пл. Фенцика.
12.00 — Sport Town, фестиваль здорового способу життя (функціональний тренінг, крос-фіт, слеклайн, «Карпатський ведмідь», студія «Казка»), пл. Театральна.
13.00 — розважально-пізнавальне свято «Тобі, рідний Ужгороде, честь і любов», Міська бібліотека для дітей, пл. Б. Хмельницького, 3.
18.00 — концерт до Дня міста, день гостей за участі гуртів Ray Band, Sun Groove, Epolets, пл. Ш. Петефі.
21.00 — FireShow від театру вогню «FireLife», пл. Ш. Петефі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат