Ужгородські знахідки: невідомі полотна під мостом і понад тисячу бойових набоїв   на смітнику

admin 01.08.2016 13:05 РАТУША

Нещодавно просто під мостом на одній із вулиць Ужгорода було виявлено мистецьку знахідку невідомого походження. Поліцейські повідомляють про 11 полотен, спакованих у господарські сумки.


Картини були герметично вкриті плівкою, пилу чи бруду на них не виявлено. Більшість із полотен встановлені в саморобні рамки, наразі робиться припущення, що вони могли призначатися для переправлення через кордон.


Також днями на номер 102 зателефонував ужгородець, який повідомив поліцію, що на смітнику на вул. Капушанській — бойові набої та граната. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що арсенал було сховано у старій автомобільній покришці. Всі 1080 патронів калібру 5,45 мм були запаковані в закритому цинковому ящику. Граната ВМГ-К лежала   поряд. Знайдене вилучено та направлено на дослідження.

Поліція нагадує ужгородцям: позбутися зброї без відповідальності можна, здавши її під час місячника добровільної здавання до 31 липня. Здати нелегальну зброю громадяни можуть у підрозділи дозвільної системи міськрайвідділів поліції за місцем проживання. Поспішайте, залишилося два дні!

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат