Валерій Мурга вимагає очистити Закарпаття від «чорних лісорубів»

17.06.2016 18:16 СОЦІО

Керівник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга зобов’язав усіх керівників і спеціалістів лісогосподарських підприємств, керівників структурних підрозділів терміново вжити заходів щодо посилення охорони лісів краю від незаконних рубок і очистити край від «чорних лісорубів».


Так, відповідно до розпорядження очільника ЗОУЛМГ Валерія Мурги, всі керівники держлісгоспів зобов’язані з метою оперативного розслідування та оформлення матеріалів про лісопорушення, притягнення порушників до відповідальності і відшкодування заподіяних збитків звернутися до правоохоронних органів із пропозицією залучення їхніх працівників для участі у спільних рейдах з охорони лісу від незаконних рубок та інших порушень лісового законодавства.

Організувати системну і прозору роботу з розгляду звернень і скарг громадян та громадських організацій із наданням їм в установленому порядку повної й об’єктивної інформації про результати розгляду.

Здійснити заходи з перекриття позапланових лісових доріг шляхом встановлення шлагбаумів, перекопування заїздів у лісові масиви, звернути особливу увагу на лісові масиви поблизу населених пунктів і місця розташування об’єктів лісопереробки, проводити перевірки постійно діючих конт­рольно-пропускних пунктів.

Окрім того, про кожен випадок незаконної рубки в лісовому фонді невідкладно інформувати управління письмово. До того ж до письмової інформації надавати пояснення керівника підприємства, головного лісничого, інженера з охорони лісу та лісничого про причини допущення незаконної рубки, а в разі встановлення необ’єктивного пояснення причин усі вищезазначені особи повинні надати пояснення безпосередньо в управлінні.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат