Боздоським парком керуватиме Чорний

15.04.2016 19:28 РАТУША

Як уже повідомлялося, на участь у конкурсі на посаду директора
КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» надійшли заяви
від п’яти претендентів.


За результатами конкурсу керуватиме парком Дмитро Чорний. Із ним укладено контракт терміном на два місяці, як і з Олегом Пагуличем, який став заступником директора. За цей час нові керівники повинні продемонструвати, як уміють господарювати. Якщо результати будуть успішними, контракт продовжать, інформує офіційний сайт Ужгородської міської ради.

Як саме проходив конкурс і за якими критеріями обирали директора, невідомо. До слова, серед кандидатур на директора парку був колишній його директор Олександр Черняк. Саме при ньому парк набув найбільшого розвитку, бо Олександр був відданим роботі і не цурався особисто проводити будь-які роботи.

Ми попросили Олександра Черняка прокоментувати обрання нового директора парку і розповісти, чи не образився він на те, що його кандидатура не пройшла. «Я гордий із того, що був директором парку при Ратушняку, не ображаюся на те, що мене не запросили очолити парк при Погорєлові, і був готовий віддано працювати на парк при Андріїві. А все через те, що для мене головне якісно виконувати свою роботу, а не вдавати з себе політика. Знаю, що навколо моєї кандидатури були «мутки», але це мене не хвилює. Що стосується новообраного директора, то бажаю йому успіхів на новій посаді, а я відкритий до пропозицій працювати на благо міста», — повідомив Олександр Черняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат