У Берегові п’яна жінка намагалася вкусити слідчого...

14.08.2015 18:41 КРИМІНАЛ

...а у Страбичові підозрюваний у крадіжках покусав чотирьох міліціонерів під час затримання.

У неділю ввечері у Берегові п’яна 39-річна жінка накинулася з кулаками на власницю кафе, де їй відмовилися продати алкоголь. Коли постраждала викликала міліціонерів, дісталося і їм. На час приїзду правоохоронців у кафе відпочивала понад сотня відвідувачів, серед яких були й діти. Як з’ясували співробітники міліції, відвідувачку обурило, що їй відмовили налити алкоголь, оскільки вона була вже добряче напідпитку. Відтак вона вдарила власницю кафе, що спробувала її вгамувати. Не вгамувала пристрасті й поява правоохоронців. Коли слідчий оформляв заяву потерпілої, її кривдниця стала погрожувати заявниці: мовляв, ми з тобою ще розберемося. Ігноруючи неодноразові прохання співробітників міліції припинити протиправні дії, нетвереза відвідувачка почала чинити опір і їм. Жінка почала штовхати міліціонерів, а потім намагалася вкусити слідчого за руку. Міліціонерам довелося вгамовувати войовничу жінку наручниками, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області. За скоєне неадекватній жінці загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. Триває слідство.

Днем раніше інцидент із укусами аж чотирьох правоохоронців стався на Мукачівщині.

Ввечері в селі Страбичово під час затримання підозрюваного в скоєнні крадіжок останній вчинив опір правоохоронцям. 32-річний чоловік покусав чотирьох офіцерів міліції. Зловмисника затримано, за фактом розпочато кримінальне провадження.

Почалася ця історія з того, що працівники міліції затримали за скоєння численних крадіжок двох крадіїв: 54-річного мешканця с. Страбичово Мукачівського району та на рік молодшого мукачівця. Затримані зізналися у крадіжках, але розповіли, що з ними був третій спільник – 32-річний житель Мукачівщини. Правоохоронці зайнялися розшуком злодія. Отримавши оперативну інформацію, де може перебувати підозрюваний, вирушили туди. Однак чоловік поводився агресивно: чинив опір і намагався втекти, а коли його наздогнали, то він несподівано накинувся на міліціонерів і став їх кусати... В результаті четверо офіцерів дістали укуси: хто передпліччя, хто кисті руки, а один — грудей та живота…

Підозрюваного затримали й доправили до Свалявського райвідділу міліції, далі — на експертизу до обласного наркодиспансеру в Ужгород.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат