За вирубування в Боздоському парку взялася прокуратура

19.06.2015 18:39 РАТУША

Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості до ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради.


За повідомленням в. о. прокурора м. Ужгорода Сергія Красноголовця, в ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного вирубування дерев і чагарників у межах контуру об’єкта природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садового-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Боздоський» було виявлено понад 80 пнів від зрубаних дерев порід ясен, клен, вільха, бузина.

Державна екологічна інспекція в Закарпатській області провела розрахунки шкоди, спричиненої державі незаконним вирубуванням дерев у межах території Боздоського парку, на суму понад 73 тис. грн.

Крім того, згідно з матеріалами проекту землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, «Парк Боздоський» перебуває під охороною, збереженням та обслуговуванням комунальним підприємством «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради відповідно до охоронного зобов’язання, виданого державним управлінням екологічних ресурсів у Закарпатській області у 2005 році, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

ТЕГИ : Боздош

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат