У мерії спростовують інформацію про крадіжку ужгородської бруківки

24.04.2015 13:46 РАТУША

Прес-служба Ужгородської міської ради поширила спростування інформації в Інтернет-просторі Ужгорода стосовно «шашки», знятої у 2012 р. під час капітального ремонту вул. Швабської, яка нібито опинилася у дворі помешкання сина міського голови.

Департамент міського господарства в особі в. о. керівника цього структурного підрозділу Олександр Костенчук повідомив, що бруківка зі Швабської це комунальне майно, яке перебуває під контролем департаменту і не може покинути територію КП КШЕП.

Бруківку зняли зі Швабської з тим, щоб викласти нею оновлену пл. Театральну. Покупець «Корони» зобов’язувався зробити своїм коштом нове мощення, проте цього не зробив. Вивозили «шашку» зі Швабської під контролем правоохоронців, у кожній вантажівці, аби не звернула кудись «наліво», їхав міліціонер. Склали і зберігали в усіх на виду, на приватній автостоянці по вул. Гойди. Це давало близько 70 тисяч гривень економії для міського бюджету, наголошують у мерії.

Минулого літа в. о. міського голови Віктор Щадей дав вказівку вивезти всю «шашку» на територію КШЕПу. Тоді роботи проводили у вихідні, мовляв, щоб не заважати руху транспорту. Керівник КШЕПу, на території якого і знаходиться комунальна шашка, Іван Довбак стверджує: вивозять її строго лімітовано лише для оновлення покриття в місті. Зокрема, за розпорядженням міського голови виклали дві зупинки і 15 кв. м поблизу пішохідного мосту з боку пл. Петефі. На кожну штуку бруківки, яка покинула їхню територію, складені супровідні документи, каже Довбак.

Коментарі :


28.04.2015 00:26 просто людина

мені цікаво а якою бруківкою викладена вул.Джерельна на Шахті,чи то мене зір підводить?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат