Військовий, захищаючи доньку, побив четвертокласника, а потім опинився у шпиталі...

17.10.2014 15:24 КРИМІНАЛ

Так батько школяра, кандидат у нардепи, розібрався з кривдником сина.

Конфлікт між школярами вирішували їхні батьки з допомогою кулаків. У результаті відкрито кримінальні провадження. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, спочатку правоохоронці отримали інформацію про госпіталізацію майора Збройних сил України, заступника командира військової частини в м. Мукачеві. Повідомлення надійшло від лікарів військового шпиталю. Чоловіка зі струсом мозку, закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною голови було одразу поміщено до хірургічного відділення шпиталю.

На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи Мукачівського міськвідділу з’ясували, що військовий дістав тілесні ушкодження від батька однокласника його доньки. До слова, чоловік зареєстрований як кандидат у народні депутати на виборах 26 жовтня 2014 року.

З чого все почалося, стало ясно згодом. Виявилося, що того дня між дітьми в навчальному закладі Мукачева трапився інцидент, у який втрутився військовий майор. Чоловік, захищаючи свою доньку, зі слів свідків, побив неповнолітнього четвертокласника. Лікарі обласної дитячої лікарні в Мукачеві діагностували у дитини струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. З військовим вирішив розібратися батько школяра, кандидат у нардепи, побивши його.

Наразі правоохоронці міськ­відділу з’ясовують причини конфлікту. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом спричинення тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат