Професійні досягнення — індикатор успіху підприємства

24.01.2014 12:54 РАТУША

Світове визнання, підтверджене багаторічною працею — важливий фактор успіху будь-якого підприємства. Щоб бути першим на ринку електрокабельної продукції для автомобільної промисловості, варто докладати чималих зусиль, дбати про своїх працівників, а також сміливо впроваджувати новації у виробництво. На таких засадах базується робота ужгородського підприємства «Ядзакі Україна», яке в 2013 році було визначене як «lead plant», тобто носій особливих знань та технологій, який підтримує нові заводи по всьому світі, що починають співпрацю з даним замовником або зі схожими технологіями, які використовує завод.


Тож про інновації, професійні досягнення, а також зацікавленість у кадрах — у розмові з Мілошем Босаком , виконавчим директором ТОВ «Ядзакі Україна».

— У чому суть концепції «lead plant» і наскільки вона впливає на роботу заводу?

— Концепція «lead plant» — дуже важлива інвестиція, яка гарантує успіх підприємства в майбутньому, а також на десятиріччя забезпечує робочі місця для спеціалістів. Сьогодні ми підтримуємо завод у Індії, допомагаємо заводу в Словаччині, наші спеціалісти є унікальними у своїй сфері й потрібними в різних куточках світу. Чимала зацікавленість до нашого заводу з боку інших виробників автомобілів. Їм цікава технологія виробництва продукції, коли кожен наступний виріб відрізняється від попереднього.

— «Ядзакі Україна» підтримує хороші зв’язки з іноземними підприємствами. Тож чи мають змогу працівники заводу вдосконалювати навики за кордоном?

— За роки роботи наші працівники акумулювали вже достатньо досвіду та знань, щоб стати цікавими для європейського центрального офісу (Німеччина, Кельн) та бізнес-структури, до якої ми належимо (Німеччина, Вольфсбург). Деякі наші працівники пройшли відбір та займають позиції в цих структурах, надають підтримку іншим заводам у Європі, імплементують проекти та технології, проводять аудити та контролюють важливі операційні процеси.

— За відносно короткий час підприємству вдалося досягти значних успіхів на ринку електрокабельної продукції для автомобільної промисловості. Який фактор найбільше вплинув на зростання?

— Професійні досягнення — це своєрідний індикатор успіху підприємства. Адже завдяки енергійним та творчим працівникам нам вдалося досягнути рівня, який маємо сьогодні. Людський потенціал — важливий елемент успіху для будь-якого підприємства. Тут це розуміють. Водночас для спеціаліста дуже важливим є питання самореалізації. Вкрай важливо під час виконання роботи зростати професійно, тим самим збільшуючи свою вартість на ринку праці.

— Як щодо нових проектів на підприємстві?

— На підприємстві стабільно функціонують два «старі»проекти, а наразі ми активно працюємо з двома новими проектами. Перший із них — проект, що переноситься з Польщі в Україну і в такий спосіб заповнить потужності підприємства. Нас бачать як завод, у який варто інвестувати. Перенесення проекту розраховане на п’ять основних кроків, із яких два вже успішно розпочалися. Попереду ще три. А це 300 робочих місць для наших краян. Сьогодні набір відкрито і компанія готова прийняти на роботу нових працівників.
Ще один новий проект розрахований на 70 людей. Це продукт для двигуна автомобіля. Запуск планується з лютого по червень 2014 року. Наразі триває фаза вивчення та підготовки виробництва прототипних взірців.

— Наскільки сьогодні ви зацікавлені в нових працівниках, які умови роботи готові запропонувати їм?

— Сьогодні з упевненістю можемо сказати, що все заплановане в нас виходить. Ми ставимо досить амбітні цілі, над якими постійно працюємо. Наша мета — стати одним із найкращих заводів у Європі. За деякими показниками ми вже досягаємо високого рівня, хоча є і над чим працювати.
Що сьогодні «Ядзакі Україна» може запропонувати працівникові? Це робота з офіційним працевлаштуванням (за трудовою книжкою), безпечні робочі місця з медичним страхуванням, стабільною зарплатою без жодних затримок, а також якісним харчуванням і безкоштовним транспортуванням. Наше підприємство відповідає міжнародним стандартам сьогодні й буде відповідати їм завтра незалежно від ситуації в Україні. Всі ці речі є важливими для людей, які пов’язали своє майбутнє з нашою компанією. Якщо для вас також, то ласкаво просимо!

ТЕГИ : Ядзакі УкраїнаМілош Босак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат