Мешканцям «нового» району цього тижня Водоканал радив кип’ятити воду з-під крана   й продовжувати роб

15.03.2013 16:53 РАТУША

Цього тижня на під’їздах кількох ужгородських будинків з’явилися «листівки» від КП «Водоканал м. Ужгород» з рекомендаціями кип’ятити воду перед уживанням.

Як розповіла мешканка вул. Капушанської пані Катерина, минулого тижня вона відчула неприємний запах каналізації у крані з проточною водою, тож відразу звернулася до Водоканалу й звідти прислали працівницю з лабораторії.
«Таке триває вже тиждень. Сьогодні (13.03 — ред.) працівниця Водоканалу знову прийшла взяти воду на аналіз, оскільки на вихідні і я, і мій чоловік мали діарею, блювання, підвищену температуру. До того ж у нас двоє дітей, молодша дитина на грудному годуванні. Сьогодні мені «по секрету» сказали, що у воді знайдено кишкову паличку!.. А смердюча вода тече з-під кранів також у сусідніх будинках — на вул. Годинки, 8—10, Достоєвського, 2, Капушанській, 149», повідомила п. Катерина.

Щодо оголошень із рекомендацією кип’ятити воду, то вони з’явилися недавно, хоча вода з-під кранів із нестерпним запахом каналізації текла впродовж тижня. Натомість у Водоканалі кажуть, що поява оголошень на під’їздах будинків на вул. Капушанській, 149 та вул. Годинки, 8 викликана аварією у водопровідній мережі, через що у воду потрапили каналізаційні стоки. Аварію на вул. Годинки, 8 було ліквідовано у вівторок після звернень мешканців. Аналіз води тут Водоканал проводить постійно, однак мешканцям усе-таки радять її кип’ятити — з профілактичною метою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат