Студенти вимагають від влади знизити для них вартість проїзду в маршрутці

15.03.2013 16:13 РАТУША

Студенти Ужгородсь-кого Національного університету написали звернення до мерії з вимогою знизити вартість проїзду у громадському транспорті. Молодь просить повернути попередню вартість проїзду в маршрутках, оскільки тисячі студентів щодня кілька разів їздять маршрутками.

Раніше, як ми вже повідомляли, представники міських осередків опозиційних партій зверталися до прокурора з проханням розібратися з необгрунтованим підняттям цін на проїзд у маршрутках.

Голова первинної профспілкової організації студентів УжНУ А. Завадяк звернулася і до голови ОДА О. Ледиди з проханням посприяти студентам — вплинути на зниження вартості проїзду в міському транспорті. «Ми вважаємо це рішення абсолютно невиправданим, оскільки якість перевезень аж ніяк не покращилася, а обіцяні GPS-навігатори та відеокамери взагалі не потрібні для пересічного пасажира», — йдеться у зверненні.

Представники УжНУ навіть заявляли, що якщо реакції від влади не буде, молодь готова до радикальніших дій.

У вівторок студентські активісти зустрілися з представниками міської влади. Однак отримали відповідь, що в місті, мовляв, і так забагато пільговиків користуються дармовим проїздом. Проте вирішили створити в міськраді групу, яка візьметься за оптимізацію цього питання, а ще, можливо, влада дотуватиме проїзд студентів, заклавши кошти до бюджету на наступний рік. Поки ж обіцяють ввести часові абонементи на проїзд на окремих автобусних маршрутах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат