Виконком схвалив трансфер на 6,5 млн. грн. на медицину, перезатвердив тарифи   на послуги в пологовом

20.12.2013 16:32 РАТУША

Виконком Ужгородської міської ради в середу розглянув перспективи розвитку економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основні напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

Так, зокрема, ухвалене рішення «Про виконання бюджетного законодавства щодо витрачання коштів на 2014 р., переданих у вигляді міжбюджетного трансферу». Згідно з цим рішенням Ужгородська РДА надасть Ужгородській міській раді кошти на суму 6 млн. 577 тис. грн. Ці кошти отримають лікувальні заклади, аби спрямувати їх на подальше лікування мешканців Ужгородського району протягом 2014 року. Відповідно до розподілу Ужгородська ЦМКЛ отримає 2 млн. 757 тис. грн., міський пологовий будинок 3 млн. грн., міська дитяча лікарня 820 тис. грн.

Виконком перезатвердив тарифи на платні медичні послуги в пологовому будинку з огляду на переформування його з перинатального центру й отримання нової ліцензії. Відтак штучне переривання вагітності в амбулаторних умовах вакуумним методом коштуватиме 181,65 грн., операція зі штучного переривання вагітності у стаціонарі 269,05 грн. Тариф на курс лікування від безпліддя —
1 тис. грн. 16 коп.

Члени виконкому також ухвалили створити робочу групу, яка до середини наступного місяця підготує умови тендера на облаштування міських маршруток GPS-навігаторами. Переможець тендера забезпечить GPS-навігаторами ті маршрутки, які ще їх не мають. На сьогодні тільки кілька машин із перевезень пасажирів мають такі пристрої. Для довідки додамо, GPS-навігатор — пристрій, який отримує сигнали глобальної системи позиціонування з метою визначення поточного місця розташування пристрою на Землі, пристрої GPS забезпечують інформацію про широту та довготу, а деякі можуть також обчислити висоту.

Наступного року зросте кількість магазинів із цілодобовим графіком роботи, а ось встановлення понад півсотні рекламних щитів на опорах зовнішнього освітлення поки що відклали, оскільки, за словами міського голови, «місто й так переобтяжене рекламою».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат