Недолугий антифашистський захід

17.05.2013 19:40 РАТУША

Цього тижня в рамках всеукраїнської акції «В Європу без фашизму» відповідний мітинг відбувся і в Ужгороді. Напевно, київські ідеологи не зовсім розуміють специфіки Закарпаття, тому що в нас толерантна багатонаціональна область і представників крайніх правих поглядів практично немає.

Тим не менше наказ згори місцевим представникам провладних партій довелося виконувати. До пам’ятника Добровольцям перед готелем «Закарпаття» прийшли ветерани (і це логічно), деякі чиновники (обов’язок), але були і кілька десятків бюджетників, яких звезли на мітинг наказово-добровільним способом. Опоненти міської влади, які ще зовсім недавно самі цю владу представляли, відразу почали з сарказмом натякати на недолугість дій деяких чиновників, які доволі організовано звозили людей міськими маршрутками.   У відповідь влада змогла лише закинути самим опозиціонерам, що ті на свої акції збирають людей ще в гірший спосіб — купуючи їхнє стояння на мітингах за 50 гривень.

І тут постає питання: чи є в нас ще люди, які можуть самоорганізуватися і прийти на той чи інший мітинг самостійно, щоб висловити свої переконання? Таких уже залишилося дуже мало. Зневіра в результат.

Коментарі :


14.06.2013 00:05 Сергей

А в том и дело, что после Ющенка и Януковича люди совсем перестали верить так званым "лидерам", хотя большинство в душе сохраняет свои принципы и мировозрение.   После вышеперечисленных пи...ров люди поверят только настоящему лидеру.
Есть одна восточная пословица:   "Одного человека можно обманывать долго. Группу людей можно обманывать некоторое время. Народ обмануть не возможно!"


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат