Футбол. Легкий старт для «Говерли»

23.03.2012 14:20 СПОРТ

У суботу відновлюються змагання в Першій лізі українського чемпіонату. Для «Говерли» весняний старт є найлегшим із-поміж команд-лідерів. Вдома ми приймаємо передостанню команду першості вінницьку «Ниву», але це з огляду на турнірну таблицю чемпіонату. Якщо в ужгородців буде недооцінка суперника, то у вінницьких футболістів з’явиться шанс. Так, як це було восени, коли «Говерла» програла львівській молоді 0:1.

У підготовчий період «Нива» зарядилася позитивом. За результатами спарингів клуб у турнірній таблиці контрольних матчів на третьому місці, відразу після «Говерли». Вінничани грали в основному з колективами Другої ліги та аматорами, а в матчах із білоцерківським «Арсеналом» зіграли внічию та виграли. На зборах «Нива» переглянула понад 20 футболістів, тож у будь-якому разі це вже не та команда, яку в першому колі ми перемогли з рахунком 1:0.

Для любителів статистики буде цікаво, що у взаємовідносинах сильнішою є «Нива». З 15 матчів у Першій лізі 6 разів перемагала «Говерла», 7 — «Нива». За голами також лідирує «Нива»: 14:11.

Поєдинок відбудеться на ужгородському «Авангарді», початок о 13.00. Ціни на квитки минулорічні: на Західну трибуну вартість квитка 20 грн., на Східну – 10 грн, на Північну та Південну трибуни по 5 грн. Для студентів, пенсіонерів, інвалідів І та ІІ-ї груп за наявності посвідчень квитки по 5 грн.

Телетрансляція на каналі «Тиса 1». Інтернет-трансляцію можна подивитися на сайті ПФЛ або на сайті телеканалу «Тиса 1».

На телеканалі «Футбол» до кінця сезону також заплановано показувати по одному матчу з туру. Цього разу мали транслювати поєдинок із Алчевська, однак через поганий стан поля його перенесли.

* * *

В кінці заявкового вікна ужгородці підписали ще трьох гравців. Це 33-річний захисник Свідерський, який за свою кар’єру пограв за кращі клуби України та Росії, а також за збірну України. Півзахисник Сергій Даниловський, також досвідчений, високорослий футболіст 30 років. Останні 13 років він грав у клубах Прем’єр-ліги, також виступав за збірну країни. І ще один прем’єр-лігівець — 26-річний захисник Андрій Грінченко.

22-й тур
24 березня, субота:
«Говерла-З.» — «Нива» (13.00, «Тиса-1», pfl.ua), «Зірка» — «Львів» (14.00, pfl.ua), «Титан» — «Геліос» (14.00), «Миколаїв» — «Динамо-2» (15.00, pfl.ua), «Енергетик» — «Севастополь» (15.00, pfl.ua), «Олімпік» — «Буковина» (15.00, pfl.ua), «Нафтовик-У.» — «Металург» (15.00, pfl.ua), «Арсенал» — «Одеса» (15.00), «Сталь» — «Кримтеплиця» (матч перенесено орієнтовно на квітень).

23-й тур
29 березня, четвер:
«Титан» — «Говерла-Закарпаття», «Динамо-2» — «Нива», «Львів» — «Миколаїв», «Металург» — «Арсенал», «Буковина» — «Нафтовик-Укрнафта», «Кримтеплиця» — «Олімпік», «Севастополь» — «Сталь», «Геліос» — «Енергетик». 30 березня, п’ятниця: «Одеса» — «Зірка».

Бомбардири
Матяж ("Олімпік"): 19 ігор — 10 голів
Косирін ("Одеса"): 20 — 10
Карноза ("Нафтовик-У."): 21 — 10
Гунчак ("Буковина"): 19 — 8
Кравченко ("Титан"): 19 — 8
Малиш ("Кримтеплиця"): 19 — 8
Полтавець ("Одеса"): 20 — 8
Постолатьєв ("Арсенал"): 16 — 7
Джакобія ("Говерла-З."): 17 — 7
Леонов ("Арсенал"): 18 — 7
Годой ("Металург"): 21 — 7

Photobucket

ТЕГИ : фк говерла-закарпаття1 ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат