Футбол. Свята в Харкові не вийшло (ВІДЕО)

09.03.2012 14:18 СПОРТ

Переможна хода харківського «Металіста» в поточному єврокубковому сезоні перервалася.

Грецький «Олімпіакос» взяв реванш за поразку в 2008 році і продовжив свою нинішню лігоєвропейську серію перемог із рахунком 1:0, а також серію матчів без пропущених голів, яка складає зараз 5 матчів у Чемпіонаті Греції, 1 у Кубку країни і 3 в Лізі Європи. Загалом греки виявилися міцнішими, ніж ми думали. Команда з відмінною обороною, досвідчена і вміє використовувати свої шанси.

На початку здавалося, що «Олімпіакос» це щось середнє між тими суперниками, які в харків’ян у Лізі Європи були, й тими, які будуть. Дійсно, грецький клуб — це не «Зальцбург» і тим паче не «Мальме». Але ті рахунки і той футбол, який харків’яни показали раніше, не могли не справити враження й на них самих. Насправді в ЛЄ повно просто сильних і навіть потужних команд, у протистоянні з якими «Металіст» не є фаворитом. Але все-таки списувати наш клуб із рахунків ще рано. Помилки можна виправити, а моменти не тільки створювати, а й реалізовувати. «Олімпіакос» сильний, але біля його воріт виникали небезпечні моменти. Будуть вони й у Греції, а в харків’ян усе-таки найрезультативніша в Лізі Європи атака. Будемо вірити в «Металіст» і вболівати за нього далі.

1/8 фіналу
8 березня: «Металіст» — «Олімпіакос» — 0:1. Гол: Фустер (49).
«Спортинг» — «Манчестер Сіті» — 1:0, «Твенте» — «Шальке» — 1:0, «Атлетико» — «Бешикташ» — 3:1, «Манчестер Юнайтед» — «Атлетик» — 2:3, «Стандард» — «Ганновер» — 2:2, «Валенсія» — ПСВ — 4:2, АЗ — «Удінезе» — 2:0.

За інф. sport.ua

ТЕГИ : ліга європи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат