«Рolaroid» на базарі не купиш!!!

02.03.2012 16:51 ЗДОРОВ'Я

За ціною «базарних» підробок можна купити справжні поляризовані окуляри.

Стильно і модно виглядати, бути трохи зухвалим, епатажним або просто захистити свої очі від яскравого сонця. Кожен із нас обирає сонцезахисні окуляри, керуючись особистими уподобаннями і потребами. Окуляри можуть бути модним аксесуаром, а можуть бути саме захисником ваших очей. Проте сьогодні провідні виробники окулярів пропонують моделі, які вдало виконують обидві вищезазначені функції. Не забувайте, очі, передовсім, — це інструмент пізнання навколишнього світу, тому до придбання сонцезахисних окулярів краще підійти виважено. Купити сонцезахисні окуляри можна де завгодно, от тільки чи отримаєте ви бажане. Якщо купувати сонцезахисні окуляри на вуличних розкладках або в магазинах за підозріло низькою ціною, то це може мати сумні наслідки для рогівки ока, діставши опік через неякісне скло, ви просто завдасте величезної шкоди своєму здоров’ю.

Купуючи окуляри, варто знати про їхню якість та про те, наскільки вони нейтралізують вплив ультрафіолету на ваші очі. До прикладу, окуляри «Рolaroid» — це одні з найвідоміших справжніх захисників ваших очей, до того ж за доступною ціною. Крім того, різноманіття моделей цього бренда справді вражає. Окуляри «Polaroid» різняться силою затемнення лінз та поляризацією. Можна придбати сонцезахисні окуляри спеціально для відпочинку на морі або для повсякденного носіння, для водіння або рибалки, спеціальні спортивні окуляри. Звертайте увагу на категорію затемнення або проконсультуйтеся у фахівців оптики чи спеціалізованих магазинів із продажу сонцезахисних окулярів, які вам відомі вже багато часу. У фірмових магазинах вам зможуть кваліфіковано відповісти на всі ваші запитання, а також допоможуть обрати оптимальний варіант. Адже навряд чи захочеться носити занадто темні окуляри в помірному кліматі, хоча для сонячного півдня це буде відмінний варіант. У «Polaroid» є сонцезахисні окуляри, які рекомендовані водіям, зі спеціальними фільтрами, які захищають від відблисків, окуляри для рибалок, мисливців, спортсменів (велосипед, біг, лижі та інші екстремальні види спорту) тощо.

Окуляри з поляризованими лінзами, крім ультрафіолету, нейтралізують відблиски на поверхні мокрої дороги, на снігу і воді. Саме такі окуляри якнайкраще годяться для відпочинку на морі або в засніжених горах, тому що до дев’яноста дев’яти відсотків послаблюють подразливі для очей відблиски від поверхонь. Із такими лінзами ви розучитеся примружуватися, ваші очі будуть захищені весь час.

Пам’ятайте, якщо ви одягли окуляри з кольоровими лінзами і навколишній світ радикально змінив барви — це підробка. Фірмові лінзи зберігають усі кольори природними, злегка змінюючи лише відтінок. Продукція компанії «Polaroid» поєднує в собі функціональність і сучасний дизайн, а крім цього, забезпечує захист від ультрафіолету, можливість бачити чітку і яскраву картинку без відблисків і оптимальне співвідношення ціна/якість. У більшості моделей поляризованих окулярів «Polaroid» використовуються лінзи UltraSight. Ці унікальні лінзи блокують увесь спектр УФ-випромінювання, що означає 100%-ний захист від основних шкідливих випромінювань сонця — UVA, UVB і UVC. Наукові тести показали, що лінзи UltraSight надійно захищають очі, запобігаючи появі багатьох захворювань, спричинених ура¬женням сітківки ока шкідливими променями сонця.

Якщо мова йде про фірмові окуляри «Polaroid», то слід також пам’ятати, що в Закарпатті ви можете купити окуляри цієї торгової марки тільки у спеціалізованих магазинах і аж ніяк не на базарі. Не переплачуйте за базарні або інші окуляри з привабливо низькою ціною, які того не варті; замість двох окулярів сумнівної якості купіть одні , але справжні. За словами офіційного дистриб’ютора сонцезахисних окулярів «Polaroid» у Закарпатській області, директора мережі салонів сонцезахисних окулярів Сергія Павленка, вартість окулярів цієї торгової марки на сьогодні варіюється від 240 до 790 гривень. Гарантія якості сонцезахисних окулярів «Polaroid» підтверджена Паспортом якості і складає 1 рік із дати придбання за умови дотримання правил експлуатації.

В Закарпатті ексклюзивним дистриб’ютором «Polaroid» є мережа салонів «Black & White» та «Світ оптики».

***

Адреси магазинів, які мають ексклюзивне право на продаж окулярів цієї торгової марки:

м. Мукачево
ТЦ «Щодня» (вул. Возз’єд­нання, 20) 1-й поверх — фірмовий бутик «Polaroid»;

м. Ужгород
Фірмові бутики «Black & White»:
ТЦ «ЛУКСОР» (пл. Корятовича, 21«А») — 2-й поверх;
ТЦ «ДАСТОР» (вул. Собранецька, 89) — 2-й поверх;
ТЦ «ТОКІО» (вул. Легоцького, 19«А», «новий район») — 1-й поверх.

Салони «Світ оптики»:
вул. Собранецька, 16 (біля Регіональної митниці);
вул. Капушанська, 21 (навпроти центрального входу до обласної лікарні);
вул. Минайська, 35«А» (ра­-
йон «Осетії»).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат