«...Міська влада все робить проти бізнесу...»

17.02.2012 17:40 РАТУША

Муніципальна поліція «працює». Минулого тижня ходили місцевими закладами харчування й погрожували штрафом 1700 гривень, якщо власники кафе не покладуть за свій кошт тільки такі й ніякі інші урни для сміття.

Почалося все з рішення виконкому. Влада свої обов’язки залюбки переклала на плечі підприємців. У березні 2011 року виконком міської ради вирішив зобов’язати керівників підприємств, установ, організацій, фізичних та юридичних осіб встановити на прилеглих територіях виносні урни чорного кольору (визначеного зразка) для збору сміття.

А минулого тижня підприємцям нагадали, мовляв, час ставити урни.

Підприємці вкрай обурені. «Ходили минулого тижня. Кажуть, штрафувати будуть... За що ці 1700 гривень — не зрозуміло... Друге питання, а де зберігати цей смітник уночі? На стіл ставити? Якщо залишити цей смітник на­дворі, а його цигани потягнуть... Що я маю робити з тим сміттям? Нехай тоді влада ставить веб-камери по місту. З іншого боку — в мене ж узагалі нема сміття біля кафе. Якби воно було, то я поставила би для своїх клієнтів урну... Відповідно — просто маю поставити смітник для всіх людей, котрі ходять містом...», — дивується менеджер одного з ужгородських кафе.

Вона додає, що з муніципальної поліції приходили і раніше й вимагали купити урну в одному з гіпермаркетів Ужгорода. «Ще влітку вони приходили до кафе ознайомити з рішенням, у якому також ішлося про те, яким має бути смітник і що продається він саме в «Новій лінії». Коштує близько 400 гривень», — зазначає адміністратор закладу.

Отже, проблему сміття мають вирішити підприємці. Куди зникли смітники, які раніше були в центральній частині міста. Кому вони заважали?.. А в кафе «РІО» сказали, що влада просто не дає бізнесу працювати. «У мене взагалі складається враження, що підприємці не можуть діяти спільно з міською владою, а вимушені виключно проти неї боротися. Бо влада, на жаль, усе робить проти бізнесу. Чим більше людина щось робить — тим більше її «чмирять»...

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


22.02.2012 08:41 І.М.

А що ще   цей "зек" може, крім того що брехати!? Брехня у нього в крові!


21.02.2012 14:02 ньтп

Рата І Погорелов верніть вкрадені мусорники ужгородцям


21.02.2012 10:25 Підприємець

Був одним з "наказанних" підприємців. Визвали нас на адмін-комісію. Прийшло чимало люду. Люди стояли у коридорчику як жебраки, а наш "царьок"-погорєлов умудрився запізнитися на ним же придуманий захід. Люди в верхньому одязі понад півгодини чекали на появу мера, що живе з податків підприємців.
Потім в газеті"Ужгород" була стаття про цю адмінкомісію, де було сказано що більшість підприємців було просто попереджено- що є чистою брехнею.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат