До десятої вечора в хурделицю автошляхи Ужгорода були кинуті напризволяще

17.02.2012 17:34 РАТУША

У середу, 15 лютого, в обласному центрі панувала заметіль. Проїзд дорогами для водіїв перетворився на екстремальне авторалі, а пересування перехожих тротуарами... на натужне протоптування вузьких стежин, на яких двоє людей могли розминутися тільки коли один із перехожих робив крок у сніг... І жодної снігоочисної машини до пізнього вечора.

До того ж на вулицях міста — навіть у центрі, на перехресті проспекту Свободи, вул. Перемоги і вул. Капушанської — не працювали світлофори, а також на віддалених вулицях, зокрема на перехресті вулиць Грушевського і Заньковецької. Тож у середу люди добиралися після роботи додому, ризикуючи здоров’ям та життям як на автошляхах, так і на переходах із вимкненими світлофорами, від причетності до роботи яких міська влада звично відмежовується.

І тільки о 22 годині, коли хурделиця вщухла, на дороги міста виїхали грейдери, які розпочали зчищати снігові маси. Якщо на ранок четверга проїзд кількома центральними шляхами став більш-менш можливим, то на переважній більшості вторинних і бічних вулиць автівки звично ходили «юзом», їх крутило й заносило. Так само, як упродовж кількох попередніх днів, у місті все ще не працює чимало світлофорів. Своє інертне реагування на негоду влада, вочевидь, мотивує тим, що сніг і сам розтане, адже весна на порозі, то чи варто напружуватися?..

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


22.02.2012 08:38 І.М.

Так-так.! Вони на ваших грошах жирують, а потім вам же і пудрять мозги! Їм все мало! Коли вже нажеруться вдостаток!


21.02.2012 10:19 Підприємець

Наш "дорогий" мер бачить погрішності тільки в роботі підприємців. А те що комунальники міста взагалі не рухаються, то взагалі ніхто не помічає. Муніципальна міліція, замість організувати прибирання вулиць ходила по підприємцях і погрожувала та складала протоколи. Краще дати хлопцям лопати в руки і направити їх неуємний ентузіазм на прибирання вулиць на яких люди ламають руки і ноги. А підприємці, за рахунок податків з яких, і існує мерія і муніципальна міліція не повинна займатися прибиранням, бо ми повинні заробляти гроші, щоб сплатити податки.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат