Мешканці мікрорайону Боздош просять начальника Ужгородського МУ УМВС п. Гебеша захистити   їхнє право

24.08.2012 14:43 РАТУША

Нещодавно головним міліціо-нером Ужгорода призначено під-полковника міліції Олександра Гебеша. Чимало ужгородців сприйняли це новопризначення з надією на те, що ситуація з право-порядком у місті покращиться.

Зокрема, люди сподіваються нарешті отримати таке елементарне, але, на жаль, призабуте право на спокійний сон і відпочинок після трудового тижня. Річ у тім, що їх цього позбавили цілодобові розважальні заклади.

Тож мешканці вул. Володимирської та Слов’янської набережної запитують у п. Олександра Гебеша: коли міський підрозділ міліції у складі 46 чоловік наведе лад стосовно надпотужної музики, яка лунає з розважального комплексу «Eila sun city» щоп’ятниці та щосуботи з 24.00 до 5.00 — 6.00? На жаль, дзвінків на номер міліції «102» виявляється недостатньо для того, аби викликати наряд міліції, який би посприяв тому, щоб ця музика не звучала занадто гучно. На «102» відповідають, що в нічному наряді всього двоє чоловік, а трапляється, що і сам черговий на цьому телефоні просто спить...

Мешканці мікрорайону Боздош звертають увагу головного міліціонера на те, що розважальний комплекс «Eila Sun City», вмикаючи музику через надто потужні динаміки, тим самим порушує закони України, зокрема передбачені ст 35. Кодексу України про адміністративні порушення, постанови Кабміну від 24 січня 2006 р. № 45 (ст. 35 — п. 1, 2, 4) та Конституції України, яка забезпечує кожній людині право на спокійний відпочинок, зокрема з 22-ї години ночі до 8-ї години ранку.
Мешканці вул. Володимирської та Слов’янської наб. висловлюють сподівання, що нове керівництво змусить ужгородську міліцію працювати на совість, а громадян — зважати на закони України і виконувати їх.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат