Міліціонер готував теракт?

10.08.2012 15:38 КРИМІНАЛ

Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, 6 серпня було проведено санкціонований обшук у кримінальній справі, порушеній 25 травня цього року за фактом вчиненого замаху на терористичний акт (ч. 1 ст. 258 ККУ) за місцем проживання працівника УМВС України в Закарпатській області, підполковника міліції.


У ході проведення обшуку в його помешканні виявлено та вилучено зброю, яка не була зареєстрована в установленому порядку. Крім того, під час обшуку в адміністративній будівлі виявлено та вилучено значну кількість набоїв до стрілецької зброї різних калібрів та найменувань, димових шашок, які зберігалися без передбаченого законом дозволу. Відповідальним за приміщення цієї адмінбудівлі є той самий працівник УМВС України в Закарпатській області.

Стосовно нього прокурором області 6 серпня порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, яку об’єднано в одне провадження з кримінальною справою, порушеною за фактом замаху на теракт, та направлено для організації проведення досудового слідства в СВ УСБ України в Закарпатській області. Працівника міліції затримано.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат