Стало відомо скільки коштують клубам матчі в Ужгороді

07.02.2024 19:50 СПОРТ

Директор стадіону «Авангард» озвучив конкретні ціни.

— Яка на сьогодні вартість оренди стадіону? Для тієї ж «Зорі» на один матч.

— Ми комунальний заклад, у нас розроблена калькуляція. Згідно з калькуляцією нараховуємо, відштовхуючись від технічного запиту. Тобто вони дають техзавдання – на скільки годин їм треба поле, передматчеве тренування, роздягальня, пресконференція, інтернет, потужність світла, якщо це пряма трансляція. Ми все це обраховуємо.

Умовно «Металісту» треба все по мінімуму, вони перша ліга. Вони обрізають, їм конференцзал не треба, їм не треба поле для передматчевого тренування. Для «Металіста» це обходиться в 50 з чимось.

— 50 тисяч гривень за матч?

— Так. Але це не за матч. У нас немає обрахунку за матч. Є технічне завдання. Хтось приходить, каже: «Випишіть нам на 8 годин, ми зранку приходимо, щоб ніхто не ходив, там перекриваєте, додатково додаєте охорону». Бухгалтерія все обраховує. У нас є відділ, куди вони дають заявку на проведення матчу. Від цього відштовхується розрахунок. Тобто є нормотворення, є година, бо ми комунальний заклад, у нас немає 300 тисяч гривень за матч.

— Була у грудні інформація, що ремонт прожекторів на «Авангарді» – 11 млн гривень. Це так?

— Згідно з проєктно-кошторисною документацією станом на жовтень 2021 року – 11 млн. Але це включає і табло, воно становить десь 1,6 чи 1,7 млн, якщо добре пам’ятаю. Тобто саме освітлення було близько 9,5 млн на той момент. Але це 2021 рік. Сподіваюся, суттєво не змінилося, але, думаю, відсотків на 20 виросло в ціні.

xsport

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат